Mindent az egészségért!

Az egészség mindennél fontosabb! Hogy megőrizzük tegyünk érte! Rajta! Fábián Imre honlapja


                                   Indukciós fõzõlap


fõzõfelülete speciális kerámiából készült amely a bevonatra hasonlító szerkezettel lett megerõsítve. Csak ez az anyag teszi lehetõvé a mágneses mezõ magas hatékonyságát, mivel annak energiáját majdnem teljesen vezeti. Ez az ûrkutatásból ismert anyag emellett extrém szilárd, hõ- és karcolásálló, de sajnos nem egészen pórusmentes.

art-land_indukcios_fzlap.jpg


Art-Land Indukciós fõzõlap

Tipus BT 180 - 230V,50Hz 1800 Watt


Általános információk


Bizonyára alig várja, hogy új Art-Land indukciós fõzõlapját kipróbálja, ezért röviden

összefoglaljuk hogy hogyan használja azt helyesen:


1. A készüléket csomagolja ki és állítsa a megfelelõ helyre.

2. A hálózati dugót egy szabvány dugaljba csatlakoztassa- a bekapcsolást hangjelzés és a visszajelzõ lámpa kigyulladása jelzi.

3. Tegyen egy mágneses aljzatú fõzõedényt a fõzõlapra.

Tesztmágnes: A mágnesekkel ellenõrizze, hogy fõzõedénye az indukciós fõzõlapon

való fõzésre  valóban alkalmas-e: ha igen, akkor a mágnes az edény aljához tapad

4. Nyomja meg az ein/aus - ki/be gombot, a Stufe/fokozat felirat melletti lámpa villogni kezd majd a kijelzõn az 5-ös szám jelenik meg és a fõzõlap melegedni kezd. Az fel/le nyíl jelû érintõkapcsolókkal szabályozhatja a fõzést 1-10-es fokozatok között.

5.A Funktion/Temp gombok megnyomását követõen a nyilakkal beállíthatja a kívánt hõmérsékletet 60és 240 C között.

Az alapbeállítás 5-ös fokozat ill. 200 C. A hõmérséklet és a teljesítmény a fõzés ideje alatt is állítható.

6.A Funktion/Zeit gombok megnyomását követõen a nyilakkal beállíthatja a fõzési idõtartamot 5 és 180 perc között. A beállított idõ letelte után a fõzõlap automatikusan kikapcsol.

FONTOS: A túlmelegedés ill. a gyulladásveszély megelõzése érdekében egybõl a kivánt és szükséges hõmérsékletet állítsa be: pl.

Erõs sütést igénylõ ételek : 240 C, normál sültek : 120 - 160 C

Burgonyafõzés: 80 - 100 C,  Levesfõzés : 80 - 100 C

A fõzés ideje alatt bármikor változtathatja a hõmérsékletet és a fokozatot a megfelelõ gombok ill. a nyilak megnyomásával. Ha az ételek a hõmérséklet csökkentése után még mindig túl erõsen fõnek , segít ha a a fokozatot is csökkenti.

FIGYELEM: A hõmérsékletérzékelõ a kerámialap alatt helyezkedik el ezért valamennyi késéssel mûködik. Ez azt jelenti: csak ha az edény aljának hõmérséklete  is eléri a kivánt hõfokot, akkor mérsékeli az elektronika az energiaellátást!

7.A kikapcsoláshoz nyomja meg az An/Aus Ki/be kapcsolót, vagy vegye le az edényt a fõzõlapról és az kb 20 másodperc után automatikusan kikapcsol.

8.Fõzés után lehetõleg a kézmeleg fõzõlapot tisztítsa meg!

Tisztítási utasítások -  Art-Land Indukciós fõzõlap

Tisztelt Vásálónk !

Szeretnénk a figyelmét felhívni néhány különleges utasításra az Indukciós fõzõlap tisztításakor, mivel néhány fontos eltérés van a hasonó kinézetû kerámia fõzõlaphoz tisztitásához képest.

Az Art-Land Indukciós fõzõlap fõzõfelülete speciális kerámiából készült amely bevonatra hasonlító szerkezettel lett megerõsítve. Csak ez az anyag teszi lehetõvé a mágneses mezõ magas hatékonyságát, mivel annak energiáját majdnem teljesen vezeti. Ez az ûrkutatásból ismert anyag emellett extrém szilárd, forróság- és karcolásálló, de sajnos nem egészen pórusmentes.

Kérjük vegye figyelembe a következõ tippeket :

Tisztítsa meg a fõzõlapot lehetõleg rögtön a használat után /legjobb ha a fõzõlap még kézmeleg/.

Normál esetben elég egy nedves törlõkendõ, ellenkezõ esetben használjon kevés üvegtisztitót, hogy csíkmentes felületet kapjon.

Nehezen eltávolítható foltokat normál esetben  hagyományos kerámialaptisztitóval ellenkezõ esetben csempetisztitóval távolíthat el. A fõzõlapot óvatosan mosogató-szivaccsal is törölheti.

Zsírfoltokat egy a háztartásban régen bevált szerrel, meleg szappanos oldat pár csepp ecettel, tudja eltávolítani. Ezután viszont minden esetben törölje át a fõzõlapot egy tiszta, nedves törlõkendõvel.

Semmilyen esetben sem szabad fámkaparót vagy drótszivacsot használni !

Semmilyen esetben sem szabad kifutott folyadékot vagy szétfröcskölt zsiradékot a fõzõlapon kihûlni hagyni, mivel ezek ugymond "a  fõzõlapba beszívódnak" és késõbb nem lehet õket eltávolítani.

Legyen óvatos a gyümölcslevek által okozott foltokkal /pl. egres vagy rebarbara/, mivel ezek annyira savasak lehetnek hogy a bevonatot megtámadhatják és folt keletkezhet. Ezek a foltok késõbb semmilyen formában nem befolyásolják a fõzõlap mûködését.


Környezetvédelem

A készülék használatának végleges befejezése után tilos a normál háztartási szemétbe kidobni ! Csak az elektromos hulladékok szakszerü átvételét biztositó

hulladékpontokon adható le ! A terméken található pictogram erre figyelmeztet!

A termék alapanyagai újrafelhasználhatóak, ezért a szakszerû hulladékkezeléssel fontos az Ön hozzájárulása is környezetünk védelméhez !

A hulladékpontokról kérdezze lakóhelye illetékes Önkormányzatát ! Ár: 18.000.- forint


 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 18
Heti: 33
Havi: 349
Össz.: 125 766

Látogatottság növelés
Oldal: Art-Land Indukciós fõzõlap
Mindent az egészségért! - © 2008 - 2018 - fabianimre.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: induction ker bt-310a ara - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »